ZBOG NEPRILAGOĐENE BRZINE

FOTO Prometna nesreća u Dunjkovcu, sudarila se dva vozila

Autor: PU međimurska Foto/Video: Medjimurski.hr
- Advertisement -

Jučer, 9. srpnja nešto prije 18 sati u Dunjkovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđen 27-godišnji vozač osobnog automobila, javljaju iz PU međimurske.
 
– Dvadesetsedmogodišnjak upravljao je osobnim automobilom, varaždinskih registarskih oznaka, Glavnom ulicom te je pritom u zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja, automobilom djelomično prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim bočnim dijelom udario u stražnji bočni dio teretnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač. Nakon sudara došlo je do zanošenja teretnog automobila i udara stražnjim bočnim dijelom u betonsku dvorišnu ogradu, dok je osobni automobil u nastavku kretanja izletio izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u prometno svjetlo za označavanje prijelaza ceste preko željezničke pruge te uređaj za zatvaranje prometa – polubranik. U trenutku nesreće 27-godišnji vozač osobnog automobila nije bio vezan sigurnosnim pojasom – stoji u priopćenju.
 
Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđen.
 
Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 27-godišnji vozač osobnog automobila kažnjen je novčanom kaznom.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još